Bijlmer Boekt!
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Bijlmer Boekt! is een avondvullend programma vol literatuur, verhalen, muziek en feest in Amsterdam Zuidoost. Literaire voordrachten worden afgewisseld met spoken word, muziek, hiphop, stand-up comedy, dans en theaterperformances.

Het thema van de Black Achievement Month ‘verzet’ staat centraal in deze editie. De line-up (ovb) bestaat uit Read My World-auteur Sema Kaygusuz, dichter Koleka Putuma, de Zuid-Afrikaanse toneelschrijfster en journaliste Sylvia Vollenhoven en Volkskrant-columniste Harriet Duurvoort. Met muzikale ondersteuning van Pablo Nahar en een preview van de muziektheatervoorstelling Celia! van Urban Myth door Manoushka Zeegelaar Breeveld en Susan Visser. Check www.blackachievementmonth.nl voor de actuele line-up.

Bijlmer Boekt! is een programma van SLAA, het Bijlmer Parktheater en schrijfster en presentatrice van de avond Christine Otten. Jörgen Tjon A Fong heeft de regie over deze speciale editie die tot stand is gekomen in samenwerking met het Read My World Festival en de Black Achievement Month.