Laden Evenementen

In samenwerking met Bijlmer Parktheater presenteert Vanaf2 Producties deze wonderlijke, muzikale voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar. Hierbij staat de eeuwenoude verteltraditie van de verhalen van Anansi de spin centraal.

Anansi heeft de lekkerste banaantjes zien hangen in een boom. Hij klimt helemaal naar boven en dan… worden ze zo onder zijn neus weggekaapt door de sterke, grote Olifant. Anansi kan het niet laten, hij daagt haar uit voor een potje touwtrekken. De winnaar krijgt lekker fruit. Daar zegt Olifant geen nee tegen, ze is immers de sterkste van het woud. Maar Anansi heeft natuurlijk alweer een slim plannetje bedacht om iedereen op het verkeerde been te zetten.

Met een ingenieus decor en sprankelende muziek word je meegenomen in het verhaal. Het decor verandert van olifant naar walvis en van uitgestrekt woud naar het huis van Anansi, waar hij op sluwe wijze een bananenimperium probeert te beginnen. Maar of dat lukt…? ‘Anansi de spin, sterker dan olifant’ is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Iven Cudogham.

 

Prijs: Prijs: € 14,00 | CJP, U-pas, t/m 18 jr: € 10,00

Actuele informatie en kaarten:

https://stadsschouwburg-utrecht.nl/agenda/seizoen-2023-24/anansi-de-spin-sterker-dan-de-olifant-4plus/