Laden Evenementen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Avatāra

Avatāra

Hij voelt het in de toppen van zijn vingers, de kleine tinteling als hij zich goed concentreert. De mensen naast hem op het metrostation hebben geen idee, maar hij weet wat het betekent. Hij weet wat er gebeurt als hij het loslaat. Zo op het oog is hij een gewone jongen maar in hem schuilt iets abnormaals, iets bovennatuurlijks. En het wacht ongeduldig tot het wakker mag worden…

Alterego’s, halfgoden en bovennatuurlijke krachten zijn zo oud als verhalen zelf. In mythen, comics en films ontmoeten we superhelden, weerwolven en godenzonen die onze fantasie op wonderlijke wijze weten te prikkelen. In elk wezen zit iets verborgen, iets dat nog niemand heeft gezien. Wie ben jij als niemand kijkt?

In deze meeslepende voorstelling, waarin dansers en foam sculpturen versmelten tot avontuurlijke karakters, vertellen meester poppenspeler Duda Paiva en de bejubelde choreograaf Shailesh Bahoran het verhaal van de levensadem. Want waar begint deze magie eigenlijk? Blazen goden mensen het leven in of is het de mens die goden creëert?

Prijs: €18,00 t/m 18 jaar €10,00

Meer informatie en kaarten: https://stadsschouwburg-utrecht.nl/agenda/seizoen-2022-23/avat%C4%81ra-14plus/