Black Achievement Awards
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De Black Achievement Month eert voor het derde jaar op rij onbekende en bekende ‘black achievers’ tijdens het Black Achievement Awards Gala. Deze awards worden uitgereikt aan personen die in hun professie excelleren en die zich binnen hun vakgebied inzetten voor de zwarte gemeenschap.

Dit alles gebeurt tijdens een wervelende show in het DeLaMar Theater met optredens van onze huisband o.l.v. Alvin Lewis en solisten Sabrina Starke, Rico Green en Shishani. Daarnaast is er muziektheater van Sir Duke en zijn er diverse sprekers waaronder regisseur Steve McQueen, de Amsterdamse wethouder Rutger Groot Wassink en NiNsee-voorzitter Linda Nooitmeer. De presentatie is in handen van Black Achievement Month ambassadeur Akwasi.

De Black Achievement Awards worden uitgereikt in de categorieën Ondernemerschap, Kunst & Cultuur, Mens & Maatschappij, Wetenschap & Onderwijs en Sport. Dit jaar wordt er ook weer een Oeuvreprijs uitgereikt. De genomineerden zijn te vinden op https://www.blackachievementmonth.nl/awards-ambassadeurs. De jury bestaat uit Ernestine Comvalius (voorzitter), Clayde Menso en Nancy Jouwe. De Black Achievement Award is ontworpen door Melvin Anderson.

Inloop: 19.00 uur. Showtime: 20.00 uur