Laden Evenementen

Op zaterdag 8 oktober vindt de familiedag van de Black Achievement Month 2022 plaats in NEMO Science Museum met een interactief programma voor het hele gezin.

Momenteel staat de nieuwe familietentoonstelling in NEMO Science Museum helemaal in het teken van bouwen, wonen en huizen. Ga op onderzoek uit en check wat voor technologie er verstopt zit in de muren van een huis. Neem een kijkje in de toekomst, waarin we beton printen, bouwmateriaal maken van afval en we het zware werk aan robots kunnen overlaten. In aansluiting van deze tentoonstelling hebben wij dit jaar een interessante spreker.  

Keynote speaker van de dag is namelijk Mathis J. Bout, een architect nieuwe stijl met Surinaamse roots. In 2010 studeerde hij af aan de Technische Universiteit in Delft en direct hierna begon hij te werken in zijn eigen bureau URBMATH. Binnen het bureau staat het remixen van de stad centraal. In 2016 wordt het bureau op de kaart gezet als kern van innovativiteit in Rotterdam. Mathis zal vertellen hoe hij zijn jongensdroom heeft kunnen realiseren en hoe hij zijn liefde voor hiphop terug te zien is in zijn werk. 

Voorafgaand aan Mathis J. Bout zorgt Skitta voor een energy boost bij de aanwezige kids door een optreden waarin hij rap, zang, dans, sport en comedy combineert. Na afloop van het programma is er een gratis lunch voor kinderen, ouders en begeleiders. Daarna is er gelegenheid om het museum te verkennen.

Prijs: gratis entree

Aanmelden: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-black-achievement-month-familiedag-6-412835681637