Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Tijdens de Black Achievement Month transformeert het Hugo Olijfveldhuis drie vrijdagavonden achter elkaar tot centrale ontmoetingsplaats en debatcentrum.

Vereniging Ons Suriname, New Urban Collective, The Black Archives en Black Achievement Month presenteren tijdens deze bijzondere bijeenkomsten een verdere verdieping van diverse maatschappelijke thema’s. Een van de thema’s die aan bod komt is ‘homoseksualiteit in de zwarte gemeenschap’. We vertonen de film ‘Aan niets overleden’ van regisseur en acteur Raymi Sambo. Deze artistieke film wordt gespeeld door een volledig zwarte cast. Na afloop vindt er een nagesprek plaats met onder andere Felix de Rooy, winnaar van de Lifetime Black Achievement Award.

Andere thema’s die centraal staan zijn onderwijs & wetenschap, ondernemerschap & carrière en kunst, cultuur & literatuur. Elke vrijdagavond krijgen toonaangevende sprekers de gelegenheid om met het publiek in gesprek te gaan over deze onderwerpen en over de toekomst van zwarte gemeenschappen in Nederland. Na afloop is er tijd om te netwerken en te borrelen met elkaar. Bezoek onze vernieuwde website www.blackachievementmonth.nl voor een actuele line-up van de sprekers.

Entree € 10,-  | Studenten € 5,-