Laden Evenementen

Deze Black Achievement Month vieren we Black Female Achievers met de tweede editie van de Black Queen Achievers Breakfast, gehost door Shenin Lebrun en Kimberly Ofori. Dit is een zorgvuldig samengesteld evenement voor degenen die begrijpen waarom dit belangrijk is. We vieren zwart & bruine vrouwen en hun prestaties.

Het thema van dit jaar is ‘Verbeeld je’ en we hadden geen betere keuze kunnen maken voor het ontbijt van dit jaar. In de afgelopen jaren is het nog duidelijker geworden dat vertegenwoordiging op de werkplek voor iedereen belangrijk is, vooral voor vrouwen die nog steeds strijden voor gelijke vertegenwoordiging over de hele linie. Ga nog een stap verder naar een van de meest ondervertegenwoordigde groepen binnen bedrijven, en je zult merken dat gekleurde vrouwen nog minder vaak worden vertegenwoordigd en zich daarom niet gezien voelen. En als ze zich in een invloedrijke positie bevinden, zijn ze meestal de enige.

Voor de editie van dit jaar nodigen we de leden van Black Identifying People of Color (BIPOC) werknemersnetwerken binnen organisaties uit om met ons mee te doen, terwijl we horen van een inspirerende keynote spreker, een succesvolle ondernemer interviewen en praten over selfcare in relatie tot je carrière. Alle sprekers zijn gekleurde vrouwen, met inspirerende verhalen en zijn voor velen al mentoren en rolmodellen. 

De voertaal is Engels.

Practice what you preach

De afgelopen 2 jaar zijn er door grote organisaties veel gedurfde uitspraken en beloften gedaan als het gaat om diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. Maar recente studies hebben aangetoond dat alleen degenen die actief initiatieven organiseren om de DEI binnen hun organisaties te verhogen, een toename in loyaliteit, retentie en groei van medewerkers hebben gevonden.

Wij nodigen u en de leden van uw organisatie die het meest zouden profiteren van de deelname aan dit inspirerende en betekenisvolle evenement van harte uit.

Prijs: €150,00 excl BTW