Black Young Achievers Showcase
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Tijdens de Black Young Achievers Showcase tonen talenten en professionals hun achievement op het gebied van educatie, empowerment, talentontwikkeling én podiumkunsten. Dit jaar staat de Hiphop Evolution Showcase in de spotlight.

De voorstelling Hiphop Evolution Showcase brengt dans, storytelling, spoken word, rap, scratchen en graffiti samen en laat zo de lange reis zien die Hiphop heeft afgelegd. Een wereld zonder Hiphop is nu niet meer voor te stellen, toch is het ooit anders geweest!

Waar is Hiphop geboren en welke ontwikkeling heeft het doorstaan? En waarom gaan Hiphop en activisme hand in hand? Talentvolle dansers, storytellers, rappers, graffiti artiesten en een DJ vertellen dit verhaal vol passie en plezier. ’s Middags wordt er voor jongeren een gratis seminar over de Afrikaanse oorsprong van Hiphop georganiseerd in het Bijlmer Parktheater door de OBA en Untold om 15.00 uur.

Productie: Untold i.s.m. de OBA en Swazoom. Artistieke leiding: Otmar Watson. Regie: Dorothy Blokland. Choreografie: Daphne Scheerlink. Spel: Gideon Everduin en Yahmani Blackman. Ondersteuning verhaallijn: Blaka Online.