Laden Evenementen

Celebrating Diversity – Een avond van Het Nationale Ballet 

Het derde programma dat in het kader van ‘Celebrating Diversity’ bij Nationale Opera & Ballet wordt gepresenteerd, staat in het teken van Het Nationale Ballet. Speciaal voor deze veelzijdige avond met gesprek en dans maakt de Surinaams-Nederlandse danser, choreograaf en Young Creative Associate Sedrig Verwoert een nieuwe solo, die zal worden gedanst door BAM-ambassadeur Davi Ramos.

Daarnaast zijn twee werken, die afgelopen seizoen werden gepresenteerd als onderdeel van New Moves, tijdens deze foyeravond te zien. Zo dansen Sebia Plantefève-Castryck en Claire Tjoe-Fat van Het Nationale Ballet opnieuw Shadow and Echo van de Amerikaanse choreograaf Kara Roseborough en zal grand sujet Daniel Robert Silva te zien zijn in Robin van Zupthens solo La Traversee, dat de choreograaf speciaal voor Silva creëerde.

Daarnaast gaan Marco Gerris en Ernst Meisner in gesprek met elkaar over hun co-producties, over hoe ze samenwerken vanuit verschillende dansstijlen en waar ze daarbij tegenaan lopen.

De avond wordt gepresenteerd door Sosha Duysker.

Informatie: https://www.operaballet.nl/randprogrammering/2022-2023/celebrating-diversity-een-avond-van-het-nationale-ballet#tickets

Prijs: €12,00