Laden Evenementen

Wie heeft bedacht dat je films in stilte moet bekijken?! Bij Movie Night Live draait alles om interactie. Ken je hele stukken tekst uit je hoofd, laat je horen! Wil je opstaan en mee doen, laat je gaan. Voel je wat je favo personage voelt, doe je ding. CT Cinematic organiseert in samenwerking met De Nieuwe Kerk een speciale editie van Movie Night Live ft. Howard Komproe. Op deze avond kijken we de meest Surinaamse film aller tijden, de legendarische klassieker Wan Pipel (Één volk) van regisseur Pim de la Parra.

Met Wan pipel sneed De la Parra destijds beladen thema’s aan; kiest Roy (Borger Breeveld) voor zijn Nederlandse vriendin Karina (Willeke van Ammelrooy) of volgt hij zijn hart en trouwt hij met de Hindoestaanse Rubia (Diana Gangaram Panday) om Suriname te helpen opbouwen?

“Zie je hoeveel ik van mijn land houd? Kijk, ik eet mijn land, kijk dan!”

MOVIE NIGHT LIVE

Speciaal voor deze avond is niemand minder dan hoofdrolspeler Borger Breeveld in Nederland. Voorafgaand aan de film is er een Q&A met hem, Howard Komproe en het publiek. Dus breng je brandende vragen! Wil je de gezelligheid beginnen met wat te eten? Vanaf 19:00 is er een soepbuffet met drie soorten soep in het café van het Compagnietheater. Het buffet is te bestellen in combinatie met het ticket, en tot 24 uur van te voren.

Om de avond compleet te maken kun je ook naar de voorstelling Aardappelbloed van Emma Lesuis in de kleine zaal van 18:45 – 19:30. Je kunt dan ook nog deelnemen aan het buffet en de film. Kaartjes daarvoor koop je hier.

Programma

19:00 deuren open / soepbuffet

20:30 start programma in de Grote Zaal

22:30 einde programma in de Grote Zaal

22:30 muziek & dj aan de bar

LET OP: het programma in de Grote Zaal start stipt om 20:30. Na dit tijdstip is toegang niet meer mogelijk.