Laden Evenementen

De Tsjechov-klassieker Drie Zusters in de versie van Urban Myth is verrassend, want het wordt in Nederland voor het eerst gespeeld door actrices van kleur. Als een klassiek schilderij in volledig nieuwe kleuren werpen zij een frisse blik op onze hedendaagse samenleving.

In hun onvervulde verlangen naar een ander leven worden zij omringd door een bont gezelschap van familie en flirtende aanbidders. Grappig, zinderend en aangrijpend tegelijk en helemaal van deze tijd!

Met Drie Zusters breekt Urban Myth vaste denkpatronen over theater en over de hedendaagse samenleving open. De wereldberoemde stukken van Anton Tsjechov zijn in de ogen van regisseur Koos Terpstra te lang gerekend tot een canon die voorbehouden bleef aan louter witte acteurs. Om die reden besloot Urban Myth om het stuk te regisseren met een volledig gemengde cast: alsof we een Drie Zusters zien in de context van een hedendaagse familie. De Tsjechov-tekst krijgt hierdoor een hele andere lading. Je ziet het stuk met een hele nieuwe blik.

De cast van Drie Zusters bestaat uit: Nhung Dam, Nazanin Taheri, Sharlee Daantje, Katelijne Beukema, George Tobal, Eran Ben Michael en Viktor Griffioen. Artistiek leider is Jörgen Tjon A Fong.

5e rang va €10 – 1e rang va €30,50