Laden Evenementen

Gentleman ‘s Club

The Gentleman’s Club is een black tie avond waar woordkunst, jazz, improvisatie en elegantie de leidraad is. The Gentlemans Club zal een podium zijn voor de kruisbestuiving van genres zoals hiphop, R&B, poezie, spoken word en jazz. Na de performances zal het podium opengaan tijdens een open mic/jamsessie, waar het publiek uitgenodigd wordt om zijn of haar kunstuiting gemixt met jazz aan de wereld te laten horen.

Met dit event wil ik de wonderbaarlijke melodieën van jazz aan de man brengen. Door hedendaagse artiesten te vragen om de jazzgeschiedenis in te duiken om inspiratie op te doen voor hun showcase. Wil ik artiesten uitdagen om een nieuw genre te ontdekken en een nieuwe laag in hun artiestschap te creëren. Waarmee zij hun publiek weer triggeren om meer onderzoek te doen naar deze eeuwoude kunstvorm. Hiermee kunnen zij hun muzikale horizon verbreden. 

Daarnaast zal het event ook dienen als ontmoetingsplek voor een uiteenlopende doelgroep. Waar eenieder onder het genot van een drankje en goede muziek weer als vanouds kan samenkomen. Er zullen in de foyer casinospellen klaarstaan om onze gasten te entertainen. Waar samen een lach en een traan gedeeld kan worden, terwijl dat ze luisteren naar de interpretatie van een kunstenaar zijn/haar visie op het leven.

Prijs: €12,50