Laden Evenementen
  • Her0’s is het mythologische verhaal van de hedendaagse Rotterdamse helden. De helden die van niets iets wisten te maken. De strijd van de underdog om de strijd van gelijkheid te behalen. Zij die honderd keer werden afgewezen en nog steeds overeind staan. De meeste mensen worden geboren op het nulpunt, maar zij begonnen op -3.

Her0’s is spoken word en hiphop theater, visuele kunsten met het Codarts Symphony Orchestra en wordt gehouden in de grote zaal van De Doelen. Hier komen kunst, de keiharde realiteit en de politiek samen.

Her0’s wordt in het kader van de Black Achievement Month georganiseerd door het productiehuis Flow van woordkunstenaar Y.M.P. Y.M.P. (oftewel YoungMitchPoetry) is een talentvolle woordkunstenaar uit Rotterdam-Zuid. Opgegroeid met hiphop heeft hij zijn liefde voor woordkunst ontwikkeld. Hij is gaan schrijven om negatieve ervaringen vanuit het verleden om te zetten in positieve gebeurtenissen voor de toekomst. Zijn vurige en diepgaande teksten zijn voorzien van ritmische invloeden. Het hiphop bloed stroomt door zijn lichaam, maar ook invloeden van klassieke muziek stromen door zijn optredens heen.

Uiteraard waar Y.M.P. is komen de crewleden Be Ronny BrooklynMozes, Mahadio Sharif, Noël Abdoelhak, Bouba Dola, Kevin Ferreira da Silva, MR Bellakoud en M.G. Mijnals ook mee.

Tickets: €10.00 – €14.00