Laden Evenementen

Muzikaal dubbelportret van een vader en zijn dochter overzee. Zangeres Izaline Calister is afkomstig van Curaçao en is daar zeer geliefd. In deze voorstelling zingt en vertelt ze over Curaçao, haar vader en zichzelf.

De Amersfoortse componist en pianist Thijs Borsten reisde met Izaline Calister af naar haar Curaçao. Haar vader reed hen rond. Zo leerde Thijs naast de mooie plekken, de historie en de muziek ook Izaline en haar familie van dichtbij kennen. Met filmbeelden, liedjes en verhalen nemen Izaline en Thijs jou ook mee op reis.

Thijs Borsten en Izaline Calister: muziekvoorstelling met verhalen, poëzie, emotie en humor

Componist, pianist en theatermaker Thijs Borsten heeft de kwaliteit om gasten zowel muzikaal als persoonlijk uit te dagen en hen in een ongepolijste setting op een informele manier te presenteren aan het publiek. Hij ‘verzamelt’ al jaren bijzondere artiesten, die hij verleidt om hun muziek en hun verhaal met hem en het publiek te delen.

Dit seizoen gaat hij met vier van hen op zoek naar de muziek die hun levensverhaal illustreert. Welke liedjes weerspiegelen hun persoonlijke en muzikale ontwikkeling? Wat is de muziek uit hun jeugd of van het land waar ze vandaan komen? Welke muziekstukken zijn verbonden aan belangrijke gebeurtenissen in hun leven?