Laden Evenementen
Scripted reality over liefde, (on)macht en wraak.

In een opwelling boekt de overwerkte Astrid een reis naar een Afrikaans land. Terwijl de Beach boys zich aan haar opdringen valt haar oog op de veel jongere, trotse visser Kofi. Ze worden verliefd en samen verhuizen ze naar Nederland. Het geluk lijkt hen toe te lachen, ze krijgen een tweeling maar Kofi kan niet goed aarden in zijn nieuwe omgeving. Wanneer Astrid verliefd wordt op een collega, is er geen plek meer voor Kofi in haar leven. Kofi voelt zich machteloos en op een dag haalt hij de kinderen van het schoolplein en vertrekt. Astrid reist met een op sensatiebeluste televisieploeg naar zijn geboortedorp. De klopjacht op Kofi begint.

Kaap Liefde is een voorstelling over liefde, (on)macht en wraak. Geïnspireerd op het Tv-programma ‘Ontvoerd’ waarin het verhaal van de ‘dader’ niet in beeld komt. Raymi Sambo en de makers vragen zich af: ‘Wat is zijn verhaal?’ Wat laat de televisie ons wel of niet zien?

‘Wanneer ben je dader en wanneer slachtoffer?’

Regie: Raymi Sambo | Choreografie: Donna Chittick | Spel: Marian Mudder, Romano Haynes, Michline Plukker, Emile Rogissart en Sarah Sahertian.

Kaap Liefde is een coproductie van Raymi Sambo Maakt en BackBone

Aanvang: 20:30 uur

Tickets: https://www.meervaart.nl/theater/programma/details/1650