Laden Evenementen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Mi Alma – Junadry Leocaria & Richard Kofi

West-Afrikaanse dansstijlen, Curaçaose tambu, waacking, contemporary, en live visual storytelling komen samen in een voorstelling die in dialoog gaat met het verleden.

Jezelf helen, (opnieuw) uitvinden, een nieuwe balans zoeken. Wederopstanding. Daar gaat het interdisciplinaire Mi Alma over, dat in het Papiaments ‘mijn ziel’ betekent. Het is de eerste gezamenlijke voorstelling van danser en choreograaf Junadry Leocaria en beeldend kunstenaar Richard Kofi, sinds de creatie van hun bekroonde korte film Imprenta.

In Mi Alma raakt een paradijselijke staat van spirituele orde en balans bruut verstoord door boze krachten van buitenaf. Junadry fuseert West-Afrikaanse dansstijlen, Curaçaose tambu, waacking en contemporary in de daaropvolgende zoektocht naar een vernieuwde staat van zijn. Hierbij wordt ze geholpen door Richard, die meebeweegt en via tekst en geprojecteerde live tekeningen Junadry’s binnenwereld tot leven brengt. Geïnspireerd op West-Afrikaanse mythologie en Afrofuturistische literatuur breekt hij de verhaallijn open en beïnvloedt tijd en ruimte.

Prijs: € 10,00/ € 22,50

Actuele informatie en kaarten:

https://www.theaterbellevue.nl/agenda/4609/junadry-leocaria-richard-kofi/mi-alma