Laden Evenementen

Minifestival Noches de la Habana

Lecture-recital: Ons leven in Havana

Mirelys Morgan + Madarys Morgan

Uitvoerenden 

Mirelys Morgan viool 

Madarys Morgan piano

Voliste Mirelys Morgan en pianiste Madarys Morgan zijn Cubaanse topmusici, en zussen. Als onderdeel van dit minifestival Noches de la Habana geven Mirelys en Madarys Morgan een lecture-recital in de Kleine Zaal, met Cubaans repertoire voor viool en piano. 

Mirelys studeerde in haar geboortestad Havana en soleerde met bijvoorbeeld het Nationale Orkest van Cuba en het Orquesta Sinfonica de Cali (Colombia). Sinds 2013 is ze tweede violist in het Koninklijk Concertgebouworkest. Haar zus Madarys studeerde piano in Havana, Spanje en Karlsruhe. Ze gaf concerten in Europa, Zuid- en Midden-Amerika en is repetitor aan de Hochschule in Freiburg. 

Prijs: € 15,50 / € 12,50 reductie

Meer informatie en kaarten:

https://www.muziekgebouw.nl/agenda/11884/Mirelys_Morgan_Madarys_Morgan/Ons_leven_in_Havana

Film en lezing: Cuba na Castro 

van Yuribert Capetillo Hardy


In de vierdelige reisserie Cuba na Castro van de VPRO wordt de Cubaans-Nederlandse Yuribert Capetillo Hardy gevolgd tijdens de beladen terugkeer naar zijn geboorteland. In zijn lezing vertelt de getalenteerde filmmaker over het maken van de serie en laat hij sleutelmomenten zien. Ook praat hij over de actuele ontwikkelingen sinds hij zijn reis naar Cuba maakte.

Prijs: € 5,00

Meer informatie en kaarten: https://www.muziekgebouw.nl/agenda/11880/Yuribert_Capetillo_Hardy/Cuba_na_Castro

Feestconcert met afterparty

IJ-Salon

Uitvoerenden 

Leonard Evers dirigent

Indira Hechevarrîa sopraan