Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Oscar Harris was in de jaren zeventig de bekendste Surinaamse artiest van Nederland. Hij kwam in 1963 naar Amsterdam om te studeren en sloot zich in 1965 als zanger aan bij de band The Twinkle Stars. De single ‘Soldier’s Prayer’ werd hun grootste succes. Maar liefst 15 weken stonden ze ermee in de hitlijsten, waarvan twee weken op nummer 1 in de Daverende Dertig. Hits als ‘Clap Hands for Baby’, ‘Since I met you Babe’ en ‘Disco Calypso’ volgden snel.

In 1973 verlaat Oscar de groep om een solocarrière te beginnen. Hij wordt gevraagd voor gastoptredens in Bulgarije, Luxemburg en Oostenrijk en zijn tournees in Duitsland, Scandinavië, Frankrijk en zelfs Turkije zijn een daverend succes.

Oscar Harris is een levende muzieklegende die een eerbetoon dik verdient! Tijdens deze avond geniet je van de heerlijke muziek van The Twinkle Stars en van Oscar’s solowerk. Aan dit programma werken topartiesten en –musici mee als Denise Jannah, Ed Rust, Leslie Vos, Nancy Zeefuik, en John Oldenstam. Uiteraard is Oscar zelf ook aanwezig tijdens deze prachtige avond!

Inloop vanaf: 19.00 uur

Voorverkoopprijs: € 17,50*
Ticket & drankje € 19,75
* Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf is de prijs: € 22,50