Laden Evenementen

“Songs of Slavery & Freedom” is een krachtig muzikaal eerbetoon van ZO! Gospel Choir aan de veerkracht en overlevingskracht van de slaafgemaakte voorouders. Het concert is een mix van moderne spirituals, bewerkte hymnen en gospelnummers in verrassende arrangementen, waarbij de menselijke stem centraal staat. Ervaar de emotie en kracht tijdens deze onvergetelijke avond, vol prachtige harmonieën en indrukwekkende teksten over deze gedeelde geschiedenis. Topvocalisten Berget Lewis en Dwight Dissels zullen als ‘special guests’ acte de présence geven. De muzikale leiding is in handen van HAYP Music naar een concept ontwikkeld door Donna Lewis en Gordon Cruden.

Dit unieke concert is geïnspireerd door het herdenkingsjaar van het Nederlandse Trans-Atlantische slavernijverleden en de Black Achievement Month. “Songs of Slavery & Freedom” belooft een onvergetelijke muzikale ervaring te worden!

Prijs: € 1900, € 29,00,  € 39,00

Actuele informatie en kaarten:

www.concertgebouw.nl/concerten/2617664-zo-gospel-choir-berget-lewis-dwight-dissels-the-gospel-songs-of-slavery-and-freedom