Laden Evenementen
Wie ben jij? Op school, thuis en in je vrije tijd? Veel van wat je van jezelf zelf laat zien wordt beïnvloed door meningen van anderen. Geaardheid, huidskleur en afkomst kunnen zomaar een reden zijn om in een hokje te worden geplaatst. Hoe zou het zijn als je jezelf kunt zijn zonder dat anderen daar iets van vinden? Precies dát onderzoekt danser en maker Perry Gits in de muziek- en dansvoorstelling PERRY.

Zelfexpressie is de rode draad in deze voorstelling, waarin Perry je meeneemt op zijn persoonlijke reis door tijd, dimensies, rituelen en tradities naar misschien wel een nieuwe identiteit. Zelfgekozen en buiten regels, normen, verwachtingen of vooroordelen van anderen om. Herken je jezelf of juist niet? Samen met een 4-koppige swingende live band danst hij in een mix van rock, soul, trap en techno zijn eigen weg naar vrijheid.

Met de voorstelling reist de expo Wie ben jij? van het Rijksmuseum mee, het resultaat van hun jaarlijkse fotowedstrijd voor jongeren van het VO en MBO. Jongeren werden begeleid door fotograaf/beeldend kunstenaar Dustin Thierry om in Document Nederland Junior – editie 2020 hun eigen identiteit te ontdekken. Dit heeft geleid tot intieme fotoseries met persoonlijke verhalen.

Aanvang: 20:30 uur

Duur: 75 minuten

Tickets: via www.theaterkikker.nl