Laden Evenementen

Enterpeneurship

THE EXTRA MILE: TOGETHER WE ACHIEVE MORE!

The Extra Mile (TEM) biedt een energieke, professionele werkruimte voor ondernemers van alle kleuren. Je doet hier je beste werk, doet ideeën en inspiratie op, en maakt nieuwe connecties om je netwerk mee uit te breiden.

Maar waar anderen stoppen, gaan wij the Extra Mile! We bouwen samen met jou aan een ecosysteem van jonge professionals, creatieve talenten en beginnende of doorgewinterde ondernemers. Door je actief in contact te brengen met andere ondernemende geesten, zorgen we dat je kunt leren en profiteren van de kennis en ervaring van anderen.

We doen dit door ontbijt/lunchsessies, masterclasses en netwerkbijeenkomsten te organiseren. Check de site, of abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief. 

We zijn actief in Amsterdam-Zuidoost. Daar werken we als facilitator, incubator en community builder voor en met een breed scala aan bedrijven. 

Doel: Zichtbaar maken van black entrepeneurship, door elkaar te ontmoeten, inspireren en te verbinden, voor jong en oud. 

Thema: Verbeeld je! Enterpeneurship stimuleren onder de “zwarte” community, aan de hand van een programma waar thema’s als mindset, kennisdelen, ontwikkeling, samenwerking, funding en netwerken aan bod komen.

Prijs: €75,00

Voor meer informatie over het programma en aanmelden: info@theextramile.nl