Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Konfo is een muziek- en dansvoorstelling van theatergezelschap Untold over spirituele kracht in de verschillende fases van geestelijke ontwikkeling. Dat wordt uitgebeeld met Afrikaanse en Afro-Caraïbische dans, muziek, symboliek en zang. Speciaal voor de Black Achievement Month is er in opdracht van de OBA een kinderversie van deze voorstelling gemaakt: Konfo Junior (6+). Eindregie: Yahmani Blackman. Choreografie: Desta Deekman. Muziek: Orlando Ceder. Artistieke leiding: Otmar Watson.

Na de première kun je in de herfstvakantie een gratis sneak preview van Konfo Junior zien in verschillende vestigingen van de OBA samen met een workshop ‘African Performance Arts’ voor de hele familie, voor iedereen vanaf 6 jaar oud. Meer info en kaarten via www.oba.nl/konfojunior.

Untold zet dans en theater in om Afro-Nederlandse jongeren te laten zien hoe waardevol hun identiteit en cultuur is. De producties worden uitgebeeld in een diversiteit aan Afrikaanse en Afro-Caraïbische dans- en muziekstijlen. Untold houdt zich ook veelvuldig bezig met empowerment en culturele uitwisselingsprogramma’s.